Over Ons

Over Ons

Wij zijn geen autoverkopers met een commerciële opleiding in de autobranche. Wij zijn autofanaten die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Of althans… een beetje. Onze achtergronden zijn heel verschillend en we zijn actief in verschillende werkgebieden.

Jurgen Hesselink

Voor Jurgen Hesselink zijn auto’s wel dagelijkse kost. Hij is cardetailer. Sommige mensen gaan naar de wasstraat, sommige mensen gaan naar Jurgen. Wie zijn auto het beste van het beste gunt, kiest voor een ultraluxe poetsbeurt bij Jurgh Car Detailing. Alle auto’s die wij verkopen zijn eerst vakkundig onder handen genomen om glans en reflectie van de lak tot in perfectie uit te laten komen. Tegelijk is uw auto daarmee extra goed beschermd tegen steenslag en krassen.

Bas Sandwijk

Bas Sandwijk is actief in de telecomsector. Met diverse bedrijven op gebied van videoconferencing en online delen van documenten, zijn auto’s voor hem absoluut geen dagelijkse business. Maar zijn eigen wagenpark mag er zijn en zijn autohart gaat sneller kloppen van exclusieve, bijzondere auto’s. Bas is altijd op zoek naar de beste auto in de beste deal. Hij zorgt dat bij RennSport Exclusive alleen het beste van het beste te vinden is.