Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij halen alleen auto’s naar Nederland waar we zelf ook blij van worden. Voelt het niet goed? Dan laten we zonder twijfel de kans aan ons voorbijgaan. 

Auto’s met een verhaal

We zoeken pareltjes die soms goed verstopt zijn, maar altijd een transparante geschiedenis hebben. We laten ons niet afschepen in schimmige schuurtjes bij louche verkopers. Wij zoeken auto’s waar een verhaal achter zit. Wagens waar managers van het merk de eerste kilometers op gezet hebben. Of auto’s die nieuw door merkfanaten zijn aangeschaft en nu worden ingeruild voor een ander model.

Onze voorkeur gaat uit naar jonge auto’s met fabrieksgarantie, zodat u altijd de beste hulp krijgt bij eventuele problemen.

Het kan snel gaan

Soms zoeken we eindeloos voor we een nieuwe auto aan onze collectie toevoegen, soms gaat het juist snel. Zo belandden we ooit bij een Duitse Fiat-dealer die een prachtige, rode Audi S5 Cabriolet aanbood. We waren op de terugweg van de zoektocht naar een andere auto en hadden nog flink wat kilometers voor de boeg. Toch stopten we even om deze rode beauty te bekijken.

We reden een rondje, babbelden wat met de verkoper en namen een lunch. Een uur nadat we binnenstapten, reden we hoogstpersoonlijk naar huis met de jongste telg van onze collectie. Soms voelt iets goed en dan moet het gewoon gebeuren.

Liefde voor auto’s

We hopen u datzelfde gevoel te kunnen geven. Onze liefde voor auto’s stroomt door ons bloed, we maken u graag blij met net zo’n mooie kans als wij kregen bij die Duitse Fiat-dealer.

Ziet u een auto waar u enthousiast van wordt? Neem dan contact met ons op om hem eens van dichtbij te ervaren. We ontvangen u graag voor een proefrit en een uitgebreide kennismaking.

Voor aflevering

Bevalt de auto, dan brengen we hem in topconditie voor de aflevering aan u. Jurgen gaat aan de slag met zijn polijstmachines, wax producten en speciale doeken. De overdracht van de sleutels aan u zal een groot feest zijn en de eerste rit wordt er voor u één om nooit te vergeten.